Övriga lotter

När man vänder sig åt olika lotter som finns att erbjuda inom exempelvis Svenska Spel så finns det en rad olika man bör ha i åtanke när man spelar. Lär vilka vinster du siktar på och vilken lott som passar en som individ. Då kan man börja sortera mellan olika lottospel. Det finns dessutom otroligt många olika spel som erbjuder olika sorters vinster för just den som ska spela. Nedan följer en rad andra skraplotter.

Penninglotten

Penninglotten är en av Sverige absolut äldsta lott. Idén om penninglotten skapades och introducerades redan 1897. Den kostar 50 kronor och man kan genom att köpa en sådan lott kamma hem otroliga 3 000 000 kronor. När man köper en lott så kommer man att få fem helt olika nummer. När man sedan ska spela så gör man det genom att titta i sin lott. Något som är bra med att spela penninglotten är att man inte bara kan vinna på ett nummer. Man kan nämligen vinna på hela två nummer av de fem som finns på lotten. Eftersom detta lotteri har funnits ända sedan första världskriget så är det många som vet vad det är för lott.

Postkodslotteriet

Postkodlotteriet är ett relativt nytt spel som grundas på att man kan vinna tillsammans med grannarna. Detta gör man genom att registrera sig som månadskund. Dessutom finns dessutom ett program som visas varje vecka där man lottar ut diverse vinster till kunder som har valt att registrera sig som medlem genom att vinna via sitt postnummer. Man behöver däremot inte vinna just genom att registrera sig som månadskund. Det finns även en lott man kan handla. Den kostar 20 kronor och kan resultera i en vinst på hela 100 000 kronor.

Lucky Star

Vill man spela på Lucky Star så går det också alldeles utmärkt. Man köper då en lott som kostar 20 kronor. När man sedan har skrapat fram de nummer som finns så kan man undersöka ifall man har vunnit 100 000 kronor. Denna skraplott är inte en av de absolut största, men det finns en chans att man kan vinna stort ändå!

Skrapbingo

När man spelar på Skrapbingo så kommer man att få en rektangulär lott. Den kostar 30 kronor och när man sedan ska starta spelet så ska man skrapa den mindre rutan som talar om vilka nummer som kommer att dras. När man har skrapat fram dessa nummer så gäller det att titta på sin bingobricka och pricka för de nummer som finns tillgängliga. När man sedan har gjort detta så går det sedan att avgöra om man har vunnit eller inte. Lägsta vinster är på 30 kronor (en ny lott), medans den största vinsten är på en miljon kronor.

Skrap-Pyramid

Skrappyramiden fungerar nästan som skrapbingo, med undantag att det är en stor pyramid som finns utsatt med en massa nummer på de olika brickorna. Det gäller för spelaren att pricka för samtliga brickor på en hel rad. Om detta inträffar så har man vunnit. Vinsterna är olika beroende på vilken rad man lyckas få in. Den minsta summan man vinner är 30 kronor och den största vinsten är hela 1 000 000 kronor.

Skrapkryss

Skrapkryss är även detta en del av de skrapspel som Svenska spel erbjuder. Detta spel är en lila lott som man köper i ett vanligt lotteriombud som det finns hela 6300 stycken av. Lotten är format som ett stor korsord och vilka bokstäver man ska kryssa för beror på vilka som finns i den lite mindre triangeln som går att hitta uppe till vänster av lotten. Lotten kostar, precis som de andra skraplotterna, 30 kronor och man kan som minst vinna 30 kronor och som mest 1 000 000 kronor.

Oavsett vilka lotter man köper så tänk på att man ska spela för spänningen, samt att man tycker det är kul. Dessutom ska man aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Dessutom ska man aldrig spela för mer pengar än man har råd att förlora. Lycka till med spelandet!