Tialotter

När man väljer att spela genom svenska spels utbud så finns det en rad olika sätt att gör det på. Vill man ha en fysisk lott så behöver man besöka en affär som har ett utbud av svenska spel. Det kan exempelvis handla om att man går in i den lokala spelaffären, tobaksaffären eller varför inte mataffären. Det spelar ingen roll var man köper sin lott, så länge den är en del av svenska spels utbud.

Dock bör nämnas att de traditionella tia-lotterna har fått en snarlik lott bredvid sig i utseende och namn. Vill man ha en tialott så bör man säga att man vill ha just en tialott. Så att man inte får en minitriss istället. Minitriss-Lotten man får är förvisso mindre än den vanliga tialotten, men de har samma vinstplan.

Högsta vinst på tialott

När man exempelvis spelar på vanliga triss så kostar den lotten 30 kronor, och den absoluta vinsten man kan vinna direkt på skrapet är 1 000 000 kronor. Dock finns det en rad olika symboler som gör att man kan vinna ofantligt mycket mer om man fortsätter att ha tur. Exempelvis kan man få möjlighet att få skrapa en nya lott på nyhetsmorgon som sänds på tv4.

När man köper en minitriss eller tialott för tio kronor så kan man vinna hela 100 000 kronor. Denna vinst gör att det jämfört med den vanliga trisslotten är en högre utdelning i förhållande till inköpspriset av lotten. Så skulle man vinna maxvinst på en lott som kostar 10 kronor så får man en utdelning som motsvarar 10 000 gånger sin egen insats, vilket är väldigt högt i förhållande till andra spel som finns att erbjuda inom svenska spels utbud.

Högsta vinsten på en tialott är alltså 100 000 kronor. I jämförelse med exempelvis en trisslott så finns det inte några specialsymboler som kan ge specialvinster.

Var kan man köpa en tialott?

När man bestämt sig för att köpa en tialott så kan man själv välja om man vill köpa en fysisk lott, eller en digital lott. Om man vill köpa en fysisk lott så gör man det genom att gå in på ett av alla dessa ombud som finns utspridda runt om i Sverige. Tialotten kostar som bekant tio kronor och har samma antal rutor att skrapa som en vanlig trisslott.

Om man inte vill ta sig till ett spelombud och istället vill spara på miljön så finns det andra sätt att vinna på en tialott. Det som behövs är att man har antingen en dator, mobil eller Ipad. Givetvis behövs även internet för att det ska kunna fungera så smidigt som möjligt. När man sedan skrapar lotten så finns det olika vinster man kan vinna. När man börjar skrapa så kommer man snart att se att man får en summa. det kan exempelvis handla om att man får 40:-. Nu gäller det att samla totalt tre likadana summor för att man ska vinna. I detta fallet behöver man endast hitta två stycken med 40:- för att man ska kunna bli en vinnare.

Spelkuponger är fortfarande populära

Det kan kännas bättre att spela just genom att ha en fysisk lott i handen när man spelar på exempelvis tialott. Men faktum är att det i själva verket inte spelar någon som helst roll. Vinsterna genom att spela på Svenskaspel.se gentemot att spela på på ett vanligt spelombud är densamma. Dessutom behöver man faktiskt inte leta efter just ett spelombud, utan det räcker med ett ombud för lotterier, så som exempelvis en bensinmack. Det enda som behövs göras är att man undersöker med bensinmacken om de har ett lotteriombud. Att spela tialotter kan vara en spänning i vardagen när man exempelvis umgås med vänner eller liknande.

Glöm inte att spela med lotter för att det är kul. Man ska aldrig spela för med än man har råd att förlora. Dessutom ska man aldrig försöka vinna tillbaka tidigare förluster. Lycka till med spelandet!