Trisslott och Dubbeltriss

Det finns idag otroligt många spel att spela som rör lotterispel. Det har alltid funnits någon form av spelande ända sedan jordens uppkomst. Idag har saker och ting blivit reglerat och det finns således endast lotteri som är godkända av lotteriinspektionen som får lov att säljas. Detta för att inga bedragare ska ta del av Sveriges lotterimarknad. Välkommen till Trisslottens vinstplan!

Triss och vinster

När man väljer att spela på triss så finns det en rad saker man kan tänka på. Dels så ska man aldrig spela för att just vinna den där miljonen. Man ska spela lotter för att det är kul och för spänningen. Om man är en spelare som väntar just på att vinna en stor summa pengar genom triss så är risken överhängande att man kommer bli besviken. Dessutom finns det på de flesta lotterna en extra ruta. Den rutan kan exempelvis vara fylld med antingen en extra summa, exempelvis 100 000 kronor.

Den kan även innehålla att man vinner antingen 1x, 2,x eller 10x vinsten, Om man nu skulle vinna någonting. Det kan även finnas en stjärna. Om man har fått tre likadana summor och sedan skrapar fram en stjärna i extrafältet så har man plötsligt vunnit alla summor som finns på lotten tillsammans. Denna vinst är dock väldigt ovanligt, men man ska vara medveten om att dessa vinster finns någonstans ute i Sverige. Och vem vet, plötsligt händer det!

Jackpottvinster i trisslotter

När man köper en vanlig trisslott så kostar den 30 kronor. Därefter gäller det att sätta sig ner och lugn och ro börja skrapa på lotten. Det gäller att ha tre stycken som är likadana för att man ska få vinst. Dessutom finns det en rad olika mönster som man ska hålla koll på. Det kan exempelvis vara att man får tre TV-apparater på sin lott, där tv-apparaterna visar samma vinst, exempelvis 30 kronor. Då innebär detta att man har fått en så kallad jackpot.

Hur stor jackpotten blir är fortfarande inte bestämt. Men lämnar man in den till exempelvis svenska spel så kommer man direkt få kontakta svenska spel AB för att gå igenom hur man ska gå till väga. När detta sedan är gjort så kommer man att få en specifik tid när man ska infinna sig i Stockholm för att i direktsänd TV så skrapa hur mycket man kommer vinna. Vad som däremot står klart är att man minst vinner 50 000 och som mest 5 000 000 kronor.

Skulle man däremot få tre klöver med samma summa i så har man en betydligt större chans. Om man i så fall ska skrapa i Teve så kommer man att få skrapa två lotter. Den ena lotten kommer visa hur många år man kommer att få en månadsvis summa. Om det exempelvis skulle vara att man får 25 år. Så kommer man sedermera få se hur mycket man kommer få månadsvis. Detta gör man genom att skrapa den andra lotten man ska skrapa. Skulle det exempelvis vara att man lyckas skrapa fram 50 000 kronor i månaden så har man på så sätt blivit mångmiljonär. den faktiska summa man vinner är närmare bestämt 15 miljoner kronor.

Dubbeltriss = Dubbelt så kul

Skulle man spela på Dubbeltriss så kommer lotten att vara dubbelt så dyr, 60 kronor. Däremot skulle man däremot vinna så kommer man kamma hem dubbelt så mycket pengar.

Det finns vissa saker man bör vara uppmärksam på när man spelar på skraplotter och i synnerhet triss. Man bör exempelvis sätta upp en vinstplan. En av de första sakerna man bör göra är att bestämma sig för hur mycket man ska spela för. Om man inte gör det så kan det lätt innebära att man köper lotter varje gång man är i en affär. Detta kan på så sätt innebära att man spelar för mer pengar än man har råd att förlora.

Som tidigare nämnts så ska man spela för att det är roligt och inte för att man behöver vinna pengar.